Ново Финанс ООД предлага най-добри условия за кредитиране от небанкова институция в България:

 1. Ниски пазарни лихви от 15% с голям гратисен период даващ възможност за стабилизиране на финансовото състояние на нашите клиенти
 2. Без такси за предсрочно изплащане и рефинансиране на кредитите за физически лица
 3. Без предварителни такси за оценка на риска, усвояване на кредита, и обработка на документи
 4. Ясни и чисти условия, без скрити такси които са изцяло публикувани в Европейския Кредитен Формуляр на нашата Интернет страница
 5. Кредити с месечно изплащане само на лихва и с ниски месечни вноски
 6. Кредити за хора с лоша кредитна история (ЦКР) и без доказан доход

Ако все пак мислите че сте намерили по-добри условия за кредитиране, моля обадете се на: 0899 655 971 и ние ще ги бием безусловно!

Кредит Традиционен – месечната вноска включва лихви И главница като с Пакет “Лоялен Клиент” кредитополучателя плаща 0% лихва през първите 6 месеца. Главницата се изплаща през целия период на кредита. Кредит Традиционен може да бъде отпуснат за минимална сума от 8 000 лв. Кредита е дългосрочен с период до 10 години. Кредита изисква ипотека/възбрана върху имот. Моля обадете се на: 0899 655 971.

Кредит Традиционен над 20 000лв. –  0% лихва първите 6 месеца , след това 25% лихва/ГЛР.

Кредит Традиционен под 20 000лв. –  0% лихва първите 6 месеца , след това 36% лихва/ГЛР.

 1. Имаме най-голям брои отпуснати ипотечни кредити за последните 12 месеца в големите градове в България
 2. Предлагаме небанкови ипотечни кредити с най-добри условия което прави кредитите много популярни
 3. Поддържаме малък, но изключително специализиран персонал с което намаляваме разходите
 4. Работим изключително много с кредитни консултанти и агенти
 5. Спестяваме голям ресурс за работни заплати, наемане и поддръжка на офиси
 6. Работим само със собствен капитал и не използваме банкови заеми с което намаляваме кредитния риск
 7. Използваме външна адвокатска кантора за сключване на ипотеките с което повишаваме контрола
 8. Използваме автоматизирани софтуерни системи за контрол на отпускане и управление на кредити
 9. Гарантираме най-добри условия по ипотечни кредити предлагани от небанкова финансова институция

Ако искате да проверите нашите отлични кредитни условия, моля обадете се на: 0899 655 971

“Ново Финанс” ООД е един от най-големите не-банкови кредитори в страната за
ипотечни кредити. Ние се стремим винаги да бъдем близко до клиентите ни
защото те са ни скъпи.
Фирмата има централен офис във Варна, Маркет Варна, ет.4 (до Кооперативен
Пазар). Освен това фирмата има офиси на централни локации в София, Пловдив,
Добрич, Пазарджик където работят изнесени кредитни консултанти. За връзка с
нашите консултанти, моля позвънете на: 0899 655 971

Кредит Макс – месечната вноска включва само лихви БЕЗ главница. При този кредит лихвата от 15% се плаща на равни месечни вноски като тази лихва се гарантира от гаранционна вноска за първите 12 месеца. Това дава възможност кредитополучателят да не прави плащания по кредита в продължение на 12 месеца от неговото усвояване, защото лихвата автоматично се прихваща от гаранционната вноска. След първата година се дължи лихва от 25%, като тази лихва се изплаща всеки месец.
Главницата се дължи при погасяването на кредита чрез изплащане на окончателната погасителна вноска.

Кредит Макс може да бъде отпуснат за минимална сума от 20 000 лв. Кредита е дългосрочен с период от 1 до 10 години. Кредита изисква ипотека/възбрана върху имот.

Кредит Макс над 20 000 лв. – 15% лихва/ГЛР за първата година и 25% лихва/ГЛР за всяка следваща година..

Изискайте, своя ипотечен кредит с 15% лихва на година сега! Обадете се на: 0899 655 971

Кредит Промо – месечната вноска включва само лихви БЕЗ главница. При този кредит лихвата от 20% се плаща на 12 равни месечни вноски като тази лихва се гарантира от гаранционна вноска за първите 12 месеца. Това дава възможност кредитополучателят да не прави плащания по кредита в продължение на 12 месеца от неговото усвояване, защото лихвата автоматично се прихваща от гаранционната вноска. Главницата се дължи при погасяването на кредита чрез изплащане на окончателната погасителна вноска. Кредит Промо може да бъде отпуснат за минимална сума от 20 000 лв. Кредита е дългосрочен с период от 1 до 10 години. Кредита изисква ипотека/възбрана върху имот.

Кредит Промо над 20 000 лв. – 20% лихва/ГЛР на годишна основа.

Кредит Стандарт – месечната вноска включва само лихви БЕЗ главница. При този кредит лихвата от 25% (или 36%) се плаща на 12 равни месечни вноски. Главницата се дължи при погасяването на кредита чрез изплащане на окончателната погасителна вноска.Кредит Стандарт може да бъде отпуснат за минимална сума от 8 000 лв. Кредита е дългосрочен с период от 1 до 10 години. Кредита изисква ипотека/възбрана върху имот.

Кредит Стандарт до 20 000 лв – 36% лихва/ГЛР на годишна основа
Кредит Стандарт над 20 000 лв – 25% лихва/ГЛР на годишна основа

Кредит Традиционен – месечната вноска включва лихви И главница като с Пакет “Лоялен Клиент” кредитополучателя плаща 0% лихва през първите 6 месеца. Главницата се изплаща през целия период на кредита. Кредит Традиционен може да бъде отпуснат за минимална сума от 8 000 лв. Кредита е дългосрочен с период до 10 години. Кредита изисква ипотека/възбрана върху имот. Моля обадете се на: 0899 655 971.

Кредит Традиционен над 20 000лв. –  0% лихва първите 6 месеца , след това 25% лихва/ГЛР.

Кредит Традиционен под 20 000лв. –  0% лихва първите 6 месеца , след това 36% лихва/ГЛР.

Ново Финанс ООД отпуска ипотечни кредити изискващи залог върху имот. Не е нужно да доказвате Вашите доходи. Не се интересуваме от кредитната Ви история. Въпреки това, ние ще Ви предложим най-добрите условия за небанков ипотечен кредит. Гарантирано!

Ново Финанс ООД гарантира най-добри условия за кредитиране от небанкова институция в България. Ние предлагаме чисти и ясни условия, без скрити такси които са изцяло публикувани в Европейския Кредитен Формуляр на нашата Интернет страница. Ако все пак мислите че сте намерили по-добри условия за кредитиране, моля контактувайте с нас, и ние ще ги бием безусловно.

Ако искате да вземете кредит от конкурентна небанкова институция, проверете за следните скрити условия:

 1. Имат огромни наказателни лихви и такси за: предсрочно изплащане или рефинансиране на кредита; издаване на кредитни референции. Това се прави с цел да не дадат възможност да смените текущия кредит с по-изгоден банков кредит или да изплатите кредита предсрочно.
 2. Обещават връщане на част от лихвата след изплащане на кредита. Това никога не става заради скрити клаузи.
 3. Изискват кредита да бъде отпуснат на юридическо лице (фирма) което дава възможност да увеличат без законови ограничения наказателните лихви по кредита.
 4. Изискват Банкова Гаранция или солидарен длъжник (гарант) за кредита.
 5. Изискват да предплатите специални такси за кандидатстване, усвояване, и управление на кредит риска. Тези такси се задържат при началното усвояване на кредита, което вдига и неговата цена.
 6. Изискват получаване на по-голям кредит от искания с което кредита става невъзможен за обслужване.
 7. Нямат лесен за използване кредитен калкулатор на Интернет страницата за да получите представа какви ще са евентуалните вноски по кредита.
 8. Нямат публикувани пълни условия по кредита на Интернет страницата в това число Европейски Кредитен Формуляр който описва в детайл всички такси, комисионни, и лихви които се дължат по кредита. Този формуляр е задължителен при всеки кредит и по закон трябва да се публикува на Интернет страницата на небанковата институция.

Ново Финанс ООД не използва “трикове”. Ние публикуваме всичко открито на Интернет страницата: точен кредитен калкулатор; Европейски Кредитен Формуляр съдържащ всички условия по кредитите; чисти условия без скрити такси и огромни наказателни лихви за предсрочно погасяване и рефинансиране.

“Ново Финанс” ООД предлага кредити с годишна лихва от 15%. Кредитите са подходящи за физически и юридически лица които имат имот с подходяща локация който да ипотекират.

“Ново Финанс” ООД предлага ипотечни кредити от 8 000лв. до 2 000 000лв. Всички кредити изискват ипотека/залог върху имот с подходяща стойност.
Фирмата приема като ипотечен залог следните видове имоти:

 1. Апартаменти
 2. Къщи
 3. Търговски имоти
 4. Земеделски земи
 5. Бизнес имоти

Фирмата НЕ приема като ипотечен залог:

 1. Идеални части от имоти
 2. Имоти в малки градове и села
 3. Имоти с ниска пазарна стойност
 4. Имоти с ниска ликвидност
 5. Имоти за покупка без самоучастие

Големината на ипотечните кредити които “Ново Финанс” ООД предлага зависят от стойността и локацията на имота който ще бъде ипотекиран. Ипотечния кредит може да бъде със стойност не по-голяма от 70% от оценката на ипотекирания имот. Оценката на имота се прави от експерти на фирмата. Например ако имота е оценен на 100 000 лв. максималния ипотечен кредит може да бъде 70 000 лв.

 1. Без такса за разглеждане на документите.
 2. Без такса за оценка на имотите.
 3. Без такса усвояване.
 4. Без годишна такса за управление.
 5. Без такса за предсрочно погасяване след пърите 12 месеца на заема.
 6. Без минимален срок на договора.
 1. Изискване за имотно обезпечение за кредита.
 2. Без значение от ЦКР. Хора с лошо ЦКР също получават подходяща оферта.
 3. Няма изискване за доказване на доход, но в интерес на двете страни е да има ясен план за изплащане на заема който да гарантира възможността на кредитополучателя да обслужва кредита.
 4. Представяне на пълен набор от необходими документи за учредяване на имотна ипотека с вярно съдържание.
 5. Добро запознаване с условията на ипотечния договор.

Кредитополучателите трябва да бъдат активни в комуникацията и предоставяне на документацията за да може сделката да бъде сключена в кратки срокове. При нормални условия времето за сключване на договор за заем и ипотека е между една и три седмици в зависимост от документацията и активността на Кредитополучателя. Ние НЕ отпускаме бързи кредити, а ИПОТЕЧНИ кредити изискващи необходим брой документи – за сметка на това нашите кредитни условия са далеч по-добри от тези на фирмите за “бързи кредити“. „Ново Финанс“ ООД изисква Кредитополучателя да вземе информирано решение затова фирмата предоставя най-малко 14 дни за размисъл преди сключването на договор за кредит. Лихвените нива варират на базата на отпуснатия кредит.

 1. Попълвате кратката формата за кандидатстване, като попълните информацията необходима за искания от вас кредит и неговото обезпечение. Кандидатстването за кредит и разглеждането на документите е безплатно. “Ново Финанс” ООД работи без такса за разглеждане на документите и без доказване на доход при отпускане на кредит.
 2. След попълване на формата наш представител ще се свърже с Вас, за да дискутира искането за кредит.
 3. Наш оценител ще направи професионална оценка на имота (безплатно за Вас) в рамките на 3 дни след представяне на документ за собственост, адрес на имота и вътрешни/външни снимки на имота.
 4. След изготвяне на принципно одобрение за кредита ще бъдат изискани следните документи:
  • Копие на личната карта на титуляра за кредита и личните карти на собствениците на имота който ще бъде ипотекиран.
  • Копие на нотариалния акт на имота удостоверяващ собствеността върху имота
  • Копие на скица на имота
  • Копие на данъчна оценка на имота
  • Копие на удостоверение за липса на тежести върху имота
  • Копие на съществуващ договор за ипотека върху имота (ако има съществуваща ипотека)
  • Копие за Актуално състояние на фирма (ако кредитополучателя или собственика на имота е фирма)
  • Документи според семейния статут на собственика на имота или статута на фирмата собственик.
 5. След получаване на документите адвокатите ни ще изготвят договора за заем и ипотечен договор, след което тези договори ще Ви бъдат изпратени по електронна поща за одобрение и дискусия. Вие имате най-малко 14 дни за да разгледате и прецените дали договора отговаря на Вашите изисквания.
 6. След като договорите бъдат разгледани детайлно и одобрени от Вас, ще бъде насрочен час за натариус и сделката ще бъде изповядана. Договора за заем се подписва преди нотариалното учредяване на ипотеката.
 7. Ипотеката гарантира заема, а имотът остава Ваша собственост. При представяне на удостоверение от Агенция по Вписванията, сумата се усвоява по Ваша банкова сметка без такси за усвояване и управление. Кредитът се погасява в договорения срок. При изплащане на кредита в пълен размер “Ново Финанс” ООД заличава ипотеката от вашия имот след плащане на еднократна административно-нотариална такса.
 8. Вноските по кредита се превеждат по банков път на “Ново Финанс” ООД.

Клиенти за нас